Kissanpennut

Pennut sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen sekä odottavat emot. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä heihin tarttuu nopeasti kaikki pöpöt, esim. flunssa tarttuu pentuihin todella nopeaan.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne.

Sari 275K

Sari on syyskuun alussa syntynyt pantterinpentu. Luonteeltaan tämä pentu on aran ja kesyn välillä, ei tiedä itsekkään. Silittää antaa ja silloinkin sähisee. Rakastaa toisten kissojen seuraa. Leikkii mielellään ja kissakaverille turisee. Lähteekin vain kotiin jossa on kissakaveri. Ei lapsi- eikä koiraperheeseen. Sariin pääset tutustumaan sijaiskotiin.

Jore ja Salli

Täsä ovat Jore 246K ja Salli 249K (vasemmalla Jore, oikealla Salli). Nämä kaksi ovat veljeksiä ja heidän arvioitu syntymäaika on 8/2019. Jore ja Salli ovat molemmat leikkisiä, uteliaita sekä aktiivisia. Nämä veljekset ovat toistensa parhaat kaverit joten tästä syystä pojat etsivät itselleen kotia, johon muuttaisivat yhdessä. Nämä veljekset siis samaan kotiin, eivät muuta erilleen. Nämä komeat veljekset etsivät omaa kotia sijaiskodissa. Lisätiedot Jokimaalta.

Iivari 269K

Kesy nuorimies. Syntynyt elokuussa 2019. Omaan kotiin jossa seuraa leikkimiseen. Sijaiskodin yhteystiedot löytöeläintalolta. 

Kasperi 267K

Nuorimies n 6kk etsii omaa kotia sijaiskodissa. Vielä vähän arempi. Kotiin jossa kesykissa seurana. Sijaiskodin yhteystiedot löytöeläintalolta.