Yhteistyössä

Taiteilija Teija Rusila on piirtänyt Phesylle nimikkokortin, jota voi tilata verkkokaupasta tai ostaa Nastolassa sijaitsevasta Luova Mesta -myymälästä. Kortin hinnasta puolet ohjataan tukemaan toimintaamme.

Korttia saa nyt myös Kissankulman Kirpputorilta!

https://minnisalminen.com/ -sivuilta voit tilata taulun, jonka ostohinnasta voit halutessasi lahjoittaa puolet Phesylle.


Kiveen kaiverrettu on yritys, joka valmistaa muistokiviä lemmikillesi. Yrityksen tavoite on tarjota kaikille eläinrakkaille ihmisille mahdollisuus suunnitella kaunis muisto omasta lemmikistä. Muisto, joka lämmittää sydäntä. Muistokivet ja kiveen kaiverrettu - nettisivut löytyvät täältä: https://www.kiveenkaiverrettu.fi/kumppani/paijat-hameen-elainsuojeluyhdistys-ry

Koodilla PHESY2020 saatte ilmaisen toimituksen ! 

 

CANIT

Mikä on Canit?

Canit-mobiilisovellus tarjoaa uudenlaisen tavan palauttaa ja kerätä tyhjiä pulloja. Se tuo yhteen pantillisten tölkkien ja pullojen omistajat sekä heidät, jotka ovat ansaintamielessä valmiita viemään juomapakkaukset kauppaan toisten puolesta.

Enää sinun ei tarvitse lähteä rahtaamaan pullopusseja kiireisen arjen keskellä kauppaan tai jättää pulloja ja tölkkejä puistoihin siinä toivossa, että joku ahkera hoitaa palautuksen puolestasi. Missä ikinä oletkaan, voit ilmoittaa omistamiesi pantillisten tölkkien ja pullojen määrän sovellukseen ja vain odotella, että pulloja tullaan hakemaan luotasi

Yhteistyö

Nyt on tullut aika, jolloin Phesy sekä Canit tekevät yhteistyötä. Canit lahjoittaa kaikkien rekisteröitymättömien tai uloskirjautuneiden käyttäjien palauttamien pullojen myyntihinnasta puolet Päijät-Hämeen Eläinsuojeluyhdistykselle. 

Näin auttaminen onnistuu:

1. Lataa canit omasta sovelluskaupastasi (android ja iOS)

2. Jatka eteenpäin kirjautumatta tai rekisteröitymättä (Huom! Tämä tärkeää.) Mikä sinulla on jo Canit-tili, kirjaudu ulos ja jatka sitten kirjautumatta. 

3. Tee myynti-ilmoitus ruudun alaosassa olevasta napista

4. Odottele, että saat ilmoituksellesi ostopyynnön ja valitse sitten ostaja

5. Valitsemasi ostaja tulee luoksesi hakemaan pullopussejasi. Kun olet antanut pullopussit pois, vahvista kauppa sovelluksessa. 

Kaupan vahvistuksen jälkeen Canit lahjoittaa lyhentämättömänä ruudulla näkyvän summan Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistykselle (ruudulla näkyy esimerkiksi näin: ''Tekemällä Canit-tilin saisit myynnistä 3,50€'')

Lisätietoa löydät Canitin verkkosivuilta:

Canit