Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne. Ma-pe klo 13-16 ja su klo 13-16. P. 03 781 1543 

Ossi 116M

Ossi on kesyhkö/ujo, ei juurikaan tule pois omasta huoneestaan (saunasta). Tykkää herkuista, kissanmintusta ja harjauksesta. Antaa myös silittää, mutta saattaa läppästä. Tulee toimeen muiden kissojen kanssa, viihtyy paremmin ihmisen seurassa

Mindy

Mindy on 5 vuotias. Perheeseen, jossa ei ole muita eläimiä. Mindy on hieman tuittupää joten ei myöskään lapsiperheeseen. Mindy osaa olla hellyyttävä mutta Mindy ehdoilla. Mindy on tosi halukas oppimaan kaikenlaisia temppuja jos vaan palkaksi löytyy herkkuja. 

Aurora ja Piimä

Aurora emo 292S (alempi kuva) ja pentunsa Piimä 295S (ylempi kuva).

Ovat hieman arahkoja vielä. Emo ja pentu ovat kiintyneet niin toisiinsa että lähtevä mielellään yhdessä uuteen kotiin. Piimä on syntynyt n. 8.6.22.