Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne. 

Lahja (313S) on toukokuussa -22 syntynyt nuorimies. Erittäin leikkisä ja sosiaalinen, tulee toimeen kaikkien kissojen kanssa. Lahjalla on kaliki, sekä lantionmurtuma joka johtaa nivelrikkoon.

Sijaiskodin yhteystiedot saa löytöeläintalolta

Mau, olen Milo 1v. VARATTU   Etsin itselleni rakastavaa kotia, jossa minusta sairaudestani huolimatta jaksettaisiin pitää hyvää huolta. Olen käynyt lähiaikoina tiheästi eläinlääkärissä. Siellä minulle todettiin yskän kohtauksien myötä astma. Olen nyt reippaasti ottanut useamman kuukauden astma lääkitystäni ja astma on nyt hyvin hallinnassa. Minua pitää lääkitä aamuin ja illoin joka pv. Olen luonteeltani erittäin leikkisä, kiltti ja kunnon sylivauva. Tykkään nukkua omien ihmisten jaloissa öisin ja temmeltää muiden kissa kavereiden kanssa leikkien. Kaipaisin ehdottomasti jonkun nuoren kissan seuraa tulevassa kodissani! Olen kaikkiruokainen mutta kaipaan laadukasta proteiinia, sillä olen vielä melko pieni. Olen sopiva pentu myös lapsiperheeseen. Otathan yhteyttä kissataloon jos sinulla olisi sopiva koti tarjota minulle. Löytöeläintalo: Ma-pe ja su klo 13-16 P. 03 781 1543   

Kuti 69T. Vähän elämää nähnyt kollipoika. Kuti on kesy kun tutustuu. Hän on Fiv positiivinen ja etsii kotia jossa ei olisi muita kissoja. Jos Kuti hyväksyy koirat niin koira perhe käy.  Jos kiinnostuit ja haluaisit antaa Kutille mahdollisuuden oikeaan koti elämään, niin ole yhteydessä löytöeläintalolle.  Tällä hetkellä Kuti totuttelee kotielämään sijaiskodissa.

Persilja 369S on nuori tyttö. Leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tarvitsisi varmaan kesyn kissakaverin siellä uudessa kodissa. 

Tirri 64T, arahko tyttönen ihmisiä kohtaan, kissakaverit ok. 

Helinä 65T harmaa arka tyttö. Tällä hetkellä Helinällä on virtsakiviruokavalio. 

Pirpana 217T etsii rauhallista kotia aikuisperheestä. Pirpana on synt 1.3.2022 ja on vähän ujo. Hän syö viljatonta ruokaa. Pirpanasta saat lisää tietoja soittamalla löytöeläintalolle. Pirpana on tällä hetkellä sijaiskodissa. Löytöeläintalolta saat sijaiskodin numeron jos halua käydä katsomassa Pirpanaa.