Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne. 

Persilja 369S on nuori tyttö. Leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tarvitsisi varmaan kesyn kissakaverin siellä uudessa kodissa. 

Emmi 220T on nuori tyttö. Hän on hieman arka mutta kotioloissa varmaan piankin reipastuisi. Emmi on Fiv-positiivinen ja etsii kotia, jossa ei ole toisia kissoja. Tai jos olisi koti, jossa olisi Fiv- positiivinen kissa kaverina, niin Emmi varmaan tykkäisi kovasti. Olisiko sinun kotona Emmin kokoinen paikka? Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä löytöeläintalolle!