Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne.

Satu 31M

Minä etsin ehtoopuolen kotia. Olen aivan ihana mummeli. Kömmin mielelläni syliisi rapsuteltavaksi. Kuuroudesta huolimatta olen kova juttelemaan. Asustelen tällä hetkellä sijaiskodissa. Jos sinulla olisi antaa minulle loppuelämän koti, niin soitathan löytöeläintalolle josta saat sijaiskodin yhteystiedot. 

Ränkkä 301L ja Kiukku 306L

Tytöt etsivät mielellään yhteistä kotia. Ränkkä on nuorempi tyttö. Antaa silitellä. Kiukku on arempi aikuinen. Kärsivällisyyttä ja aikaa parivaljakolle. 

Nekku-äiti 137M ja Melli 138M *VARATTU* 

Nekku on nuori, arka äiti kissa (alakuvassa). Melli on pentu, ja hän on syntynyt 10.6.2021. Melliä voi ottaa syliin. Tykkää leikkiä ja olla emon viekussa. Kyselyt löytöeläintalolta.