Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne.

Urho 

Hellyyden- ja huomionkipeä kissa. Hän tulee aamuisin viereen puskemaan kun ihminen on herännyt ja jos ei olekaan aika nousta, niin jää nukkumaan viereen. Häntä voi silittää, mutta joskus hän saattaa purra. Urho puree hyvällä, mutta se saattaa sattua silti. Pienen ajan sisällä uusi ihminen ymmärtää millaisissa tilanteissa Urho puree ja niiltä voi välttyä. Syliinkin voi nostaa, mutta hän taitaa pelätä korkeita paikkoja, siksi hän ei hypikään pöydille kuin harvoin. Rakastaa seurata ikkunasta menoa. Hän tulee viereen aina kun kutsuu. Pottahommat sujuu hyvin. Hänellä on munuaissairaus, mutta hän ei millään syö erityisruokaa. Syö laadukasta kalapurkkiruokaa ja nappuloita. Ei tule toimeen muiden kissojen kanssa eikä pienten lasten kanssa. Rakastaa leikkimistä. Hän haluaa perheen, joka on paljon kotona.

 

Kissanminttu

Hän on 4vuotias kissanainen. On utelias ja leikkisä, mutta ei anna oikein koskea itseensä. 


Äijä

Äijä 213J on maailmaa kiertänyt kollipoika. Korvan päät ovat paleltuneet tällä isolla pojalla, joka vielä aristelee ihmistä. Ajan myötä tämäkin resupekka varmasti kehrää jonkun kodissa. Etsii kotia sijaiskodista käsin.

Aki

Aki 257B on kesy kollipoika. Aki viihtyy kotioloissa, joissa saa olla yksikseen omissa oloissa, ei viihdy muiden kissojen seurassa. Aki on jo hieman vanhempi kollipoitsu. Aki rakastaa ihmisten huomiota, eli tätä kissaa saa rapsutella ja halailla mielin määrin. Etsii sijaiskodista käsin kotia itselleen.

Vekku

Vekku 228K on nuori kesy poika, joka on syntynyt lokakuussa 2017.

Hänestä saa parempaa tietoa sijaiskodista/löytöeläintalolta. Sijaiskodin yhteystiedot saa talolta.