Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne.

Lulu 33K 

Tämä pitkäturkkinen kaunis aikuinen nainen etsii itselleen kotia sijaiskodista käsin. Lulu on arka, mutta ajan kanssa varmasti rohkaistuu. Tottunut muihin kissoihin. Sijaiskodin yhteystiedot saa löytöeläintalolta.

LUMO 209L

Lumo on kauniin harmaa tyttölapsi. Syntynyt 6/2020. Pieni vilkas puuhastelia. Silityksen suhteen arastelee, muuten aivan kesy, osallistuu kaikkeen, kivointa on lattian harjaus/moppaus, ihana täystuho. Omassa kodissa olisi hyvä olla kwsy kaveri leikkeihin. 
Etsii omaa kotia sijaiskodissa. On sterkattu, kahdesti rokotettu sekä sirutunniste löytyy. pennun luovutushinta on 160€ .
Sijaiskodin yhteystiedot saat löytöeläintalolta