Kissat

Kissat sijaiskodeissa:

Sijaiskoteihin laitetaan pennut, emot pentuineen, odottavat emot, ruoka-allergiset, erityisruokavalioiset, todella arat. Etsivät kotioloista käsin omia koteja. Pentuja ei koskaan jätetä talolle, sillä saavat helposti flunssan ym muita tauteja. Hätätapauksessa pyritään siihen, että ovat vuorokauden löytöeläintalolla ja sitten nopeasti kotioloihin hoitoon.
Erityisruokavalioisille kissoille phesy kustantaa ruoat samalla tapaa kuin muillekkin sijaiskotikissoille. 
Arat kissat tarvitsevat kotihoitoa jotta tottuvat ihmiseen ja oppivat luottamaan omaan tahtiinsa. Sijaiskodilla on oikeus lunastaa hoidokkinsa itselleen jos haluaa.

Kaikki kyselyt voit hoitaa joko käymällä löytöeläintalolla tai soittamalla sinne.

Urho 

Hellyyden- ja huomionkipeä kissa. Hän tulee aamuisin viereen puskemaan kun ihminen on herännyt ja jos ei olekaan aika nousta, niin jää nukkumaan viereen. Häntä voi silittää, mutta joskus hän saattaa purra. Urho puree hyvällä, mutta se saattaa sattua silti. Pienen ajan sisällä uusi ihminen ymmärtää millaisissa tilanteissa Urho puree ja niiltä voi välttyä. Syliinkin voi nostaa, mutta hän taitaa pelätä korkeita paikkoja, siksi hän ei hypikään pöydille kuin harvoin. Rakastaa seurata ikkunasta menoa. Hän tulee viereen aina kun kutsuu. Pottahommat sujuu hyvin. Hänellä on munuaissairaus, mutta hän ei millään syö erityisruokaa. Syö laadukasta kalapurkkiruokaa ja nappuloita. Ei tule toimeen muiden kissojen kanssa eikä pienten lasten kanssa. Rakastaa leikkimistä. Hän haluaa perheen, joka on paljon kotona.

 

Lulu 33K

Lulu on aikuinen arka tyttö. Tottunut muihin kissoihin. Sijaiskodin yhteystiedot saa löytöeläintalolta.