Tapahtumat & tiedotteet

Täältä tulet löytämään tiedot erilaisista tapahtumista, poikkeuksista ja tiedotteista. 

HUOMIO!

Huomioithan, että löytöeläintalo on kiinni 21.12.-27.12. Sekä 31.12.-2.1. Kiitos. 
Myös kirpputori on kiinni seuraavasti :
 23.-27.12. sekä 31.12.-1.1.2021

Koronatilanteen vuoksi, emme ota varauksia eläimistä emmekä luovuta eläimiä pääkaupunkiseudulle tällä hetkellä. 

Varaukset ja luovutukset toimii muuten samalla tavalla kuin aina ennenkin, poikkeuksena juuri tuo pääkaupunkiseutu. 

 

Vuoden 2020 tapahtumat

13.-20.12. Tule tuomaan joulu kodittomille eläimille klo 13-18. HUOM. Tule tuomaan joulu-tapahtuma: 13.12. , 19.12. sekä 20.12. VAIN kello 13-16

Tiedote koskien joulumyyjäisiä! 

Joudumme valitettavasti perumaan koronan vuoksi tämän vuoden joulumyyjäiset. 
Meidän täytyy nyt ajatella itseämme, eläintenhoitajiamme, kaikkia vapaaehtoisia jotka auttavat jopa päivittäin talolla sekä kissoja ja muita löytöeläintalolla olevia eläimiä ja jatkossa apuamme tarvitsevia. Koska jos vapaaehtoiset löytöeläintalolla sairastuvat, kuka hoitaa ja pitää huolen talon eläimistä? Löytöeläintalo on kuitenkin sen verran pieni paikka yleistilojen suhteen, ettei siellä pysty noudattamaan turvavälejä.. Koitetaan pysyä terveinä ja suojassa. 
Ja tämähän koettelee löytöeläintaloa suuresti. Löytöeläintalon toimintaan vaikuttaa suuresti teidän kaikkien auttajien lahjoitukset oli se sitten rahallinen lahjoitus tai sitten eläintenruuat, peitot, vanhat täkit tai jotakin muuta, kiitos teille. Teidän ansiosta monet eläimet ovat saaneet tarvittavaa hoitoa ja mikä tärkeintä, he ovat saaneet oman kodin! 
Nyt kuitenkin elämme aikaa, jossa mikään ei ole varmaa. Nyt kun joudumme peruuttamaan joulumyyjäiset sekä 69 joulumarkkinatkin on peruttu, se on iso kolaus löytöeläintalolle. Kaikki tuotto jota myyjäisistä olisimme saaneet, olisi menneet suoraan lyhentämättömänä eläinten tarpeisiin, ruokiin, matolääkkeisiin, hiekkoihin ja eläinlääkärikuluihin. 
Tahdomme siis pyytää teitä kaikkia auttajia, vanhoja sekä uusia, että ette lopeta eläinten auttamista ja yhdistyksen tukemista, vaikka emme voikaan tarjota teille joka vuotisia joulumyyjäisiä ja -markkinoita. 
Löytöeläintalolle voi yhä tuoda lahjoituksia oli se sitten eläintenruokia, siivousvälineitä, kissanhiekkoja, matolääkkeitä tai vanhoja vaatteita joista saamme tehtyä talolle siivousrättejä. Lahjoitukset voi tuoda tuttuun tapaan sisälle, mutta ethän tule kipeänä tai kipeän oloisena löytöeläintalolle, kiitos. 
Jos et pääse tuomaan lahjoituksia talolle tai asut kauempana, voit myös lahjoittaa rahaa yhdistyksen tilille, josta kustannamme mm. Eläinlääkärikulut. Kaikki rahalliset lahjoitukset menevät lyhentämättömänä eläinten tarpeisiin. 
Tässä alla on yhdistyksen avustustili, jonka alla Rahankeräyslupa. 

Avustustili: Helmi Säästöpankki FI7542121120005115
Viite: 8002

Rahankeräyslupa:
Hämeen poliisilaitoksen myöntämä keräyslupa nro RA/2017/17, rahakeräysluvan myöntämispäivä 18.7.2017 Keräyksen toimeenpanoaika: 12.8.2017 - 11.8.2022. Keräyksen toimeenpanoalue: Hämeen poliisilaitoksen toimialue. Kerättävät varat käytetään löytöeläinten ruoka-ja eläinlääkärikuluihin sekä löytöeläintalon yläpitoon. Kerättävät varat käytetään heti tarpeen mukaan.

Tarvitsemme teitä ja teidän apua ja tukea nyt enemmän kuin milloinkaan. Haluamme kiittää jokaista, joka on auttanut ja tukenut toimintaamme, jotta olemme pystyneet antamaan eläimille parhainta mahdollista hoitoa ja auttamaan mahdollisimman montaa eläintä. Jokainen eläin on yhtä tärkeä ❤️
Sekä haluamme kiittää kaikkia ihania vapaaehtoisia jotka ovat auttaneet siivouksissa ja auttaneet meitä antamaan eläimille parhaimman mahdollisen hoidon ja hoivan. Tahdomme myös kiittää kaikkia nuoria, jotka ovat halunneet tulla suorittamaan työssäoppimisjaksot meille, olette olleet iso apu. 
Kiitos myös eläintenhoitajillemme, jotka jaksavat päivittäin hoitaa eläimiä ja pitää heistä hyvää huolta, vaikka joskus saattaa tämä työ rankkaa olla. 
Kiitos myös kaikille heille, jotka ovat muuttaneet oman kotinsa sijaiskodiksi eläimille, joiden on ollut parempi päästä kotioloihin etsimään kotia. 

Kiitos ❤️ 


Uusien vapaaehtoisten info-ilta joka kuukauden kolmas keskiviikko kello 18