Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa jo kodinomaiseen elämään totuttelemassa. 

Neilikka 238S arka poika. Uuteen kotiin kaverin kanssa tai kesyn kissan kaveriksi.

Moska 274S Arka poika. uuteen kotiin kesyn kissan kaveriksi. 

Carmella 187T. Kaunis , vähän pitempikarvainen tyttö. On aika arka. Vielä ei saa edes silitellä ja juoksee karkuun. Ehkä ajankanssa ja kärsivällisyydellä hän alkaa luottamaan ihmiseen. Toisten kissojen kanssa tulee toimeen. Tarvii kesyn kaverin uudessa kodissa.

Kalle 167T on isokokoinen kollipoika. Kesy poika makoilee tyytyväisenä pehmoisella pedillä. Vähän toista silmää raotti että mitäs nyt taas tapahtuu.Kysy lisää Kallen tilanteesta löytöeläintalolta. 

ChaChaCha 134T. Arka, nuori ja pieni tyttö. Tarvitsee uudessa kodissa kesyn kissakaverin. Vielä ei ole luottamusta ihmiseen. Lähtee karkuun ja katsoo epäilevästi, mutta toisten kissojen kanssa tulee hyvin toimeen.

Miiru 50T, nuori emokissa jonka pennut jo maailmalla. Miiru on arka suhisija. Pitäisi päästä omaan kotiin kesyyntymään. Kesy kissakaveri olisi kiva antamaan turvaa. VARATTU

Nuutti 263T, arka poikakisu. Nuutti tarvii kesyn kaverin uudessa kodissa turvaa antamaan.

Meeri 62T on nuori arka tyttö. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kesy karvakaveri auttamassa kesyyntymisessä. 

Sohvi 281T, ujo tyttönen.