Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa sitä omaa kotia etsimässä. 

HUONE 1

HUONE 2

Smirre 32S

Smirre on aikuinen arka mustavalkoinen poika. Moni asia pelottaa Smirreä. Hänelle sopisi rauhallinen koti, jossa saisi omassa tahdissa kerätä rohkeutta sekä opetetaan että ihmiset on ok. Rauhaa ja rakkautta Smirre toivoo. 

Oiva 47S

Oiva on n. 5 vuotias arka poika. Vaikea löytää huoneesta, koska lymyilee piilossa useimmiten Ginin alapuolella samassa kiipeilytelineessä. Jos hänet löytää, häntä saa kyllä silitellä. Kotioloissa reipastuu aivan varmasti. 

Joe 48S

Joe on parivuotias sähikäinen poika. Joe etsii osaavaa kissakotia jossa olisi kesy kissa kaverina "opastamassa" kotielämään. Sijaiskotikin olisi vaihtoehto ihmisiin totuttelussa. 

Fiat 339H ja Lada 329H etsivät yhteistä omaa kotia. 

HUONE 3

HUONE 4

HUONE 5

HUONE 6

Igor 142S

Igor on nuori arka poika, joka vielä pinkoo karkuun ihmisen tullessa huoneeseen. Etsii rauhallista kotia jossa olisi kesy kissa kaverina ja saisi totutella elämään ihmisen kanssa. 

Santtu 143S

Santtu on arka nuori poika jonka löytää huoneesta piiloutuneena johonkin koloon. Etsii rauhallista kotia jossa olisi kiltti kissa kaverina. 

HUONE 7

Lara 9S *VARATTU* 

Lara on tyttö, joka etsii itselleen kotia, jossa ei muita eläimiä tai lapsia. Lara tarvitsee rauhallisen ja stressittömän kodin, koska idiopaattinen kystiitti vaivaa neitokaista. Rauhallinen sijaiskotikin kelpaisi Laralle oikein hyvin. 

Kitka 242M *VARATTU* 

Kitka tyttönen etsii itselleen rauhallista aikuiskotia, jossa ei muita kissoja. (Tai sitten kiltti kissa kodissa voisi olla yksi vaihtoehto.) Edellisessä kodissa tuli tappelua muiden kissojen kanssa mikä stressasi Kitkaa ja alkoi pissaamaan vääriin paikkoihin.