Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa sitä omaa kotia etsimässä. 

HUONE 1

Punaisia kollipoikia on enää jäljellä muutamia. Ovat sellaisia arahkoja, mutta kun pääsevät uuteen kotiin niin voivat yllättää ja kesyyntyä ihan kunnon kotikissaksi. Lähtevä kotiin pareittain tai kesyn kissan kaveriksi.

Salama, Räntä, Neilikka, Kaisla, Maine ja Moska.

HUONE 2

Markku 478S 

Markku on kollipoika, joka on kuitenkin vielä arahko. Kuuluu veljesviisikkoon.

Timo 476S

Timo on komea, mutta arka kollipoika. Kuuluu veljesviisikon sarjaan. Kaikki veljekset ovat samassa huoneessa.

HUONE 3

Simo 25T ja Nemo26T

Simo (ruskeatiikeri) ja Nemo (punaturkki) etsivät kotia, johon pääsevät muuttamaan yhdessä. Lähtevät siis yhdessä uuteen kotiin. Molemmat ovat kesyjä uroksia. 

HUONE 4

Hipsu 153F ja Simba 249L

 Pojat ovat kilttejä, sosiaalisia ja reippaita. Hipsu on syntynyt 8.5.2015 ja Simba 4/2017. Ovat eläneet yhdessä ja toivomus olisi, että pääsisivät uuteen kotiin yhdessä. Ovat leikkineet lasten kanssa. Koirista ei ole tietoa. 

Janeiro 6T

Janeiro on syntynyt 6.7-22. Hän on Rion ja Sao Paulon sisarus. Puolipitkäkarvainen kaunotar. Kesyhkö, rauhalliseen perheeseen jonkun sisaruksen kanssa tai toisen kissan kaveriksi. 

Pipari 485S *VARATTU* 

Pipari on vielä arka poika. Tulee toisten kissojen kanssa kyllä hyvin toimeen. Uudessa kodissa voisi olle kesy karvakaveri auttamassa kesyyntymisessä.

Tähti 484S *VARATTU* 

Tähti on komea pitempikarvainen poika. Alussa saattaa sähähdellä mutta sitten antaa kyllä silitelläkin. Ei kannata heti pelästyä

Arla *VARATTU* 

Arla on nuori arahko tyttö.

Pulmu *VARATTU* 

Pulmu on kaunis raitakilppari tyttö. Vielä arastelee ihmistä. 


Nekku 19 T 

Nekku on aikuinen tyttö vailla kotia.

HUONE 5

5 loossin jäljellä oleva arahkot punaturkkiset tytöt:

Rae 235S (ensimmäinen kuva) 

Tippa 218S (viimeinen kuva)  

Sumu 211S (keskimmäinen kuva) 

HUONE 6

Molli 348S

Molli rauhallinen arahko poika. Kotiolossa tästä saa varmaan ihanan kainaloisen. 

Kulkuri 350S 

Kulkuri on juuri muuttanut uuteen paikkaan ja sekös häntä vähän pelottaa. Toivottavasti uudessa kodissa olisi kesy kissakaveri. 

Minttu 368S *VARATTU* 

Minttu on arka poika. Kuvaushetkellä oli vasta siirretty uusiin tiloihin, niin vähän pelotti. Mutta on jo rauhoittunut. Tarvii kesyn kaverin uudessa kodissa. 

Mörri 349S

. On vähän arahko poika. Voi lähteä ainoaksi tai kaveriksi. Tulee toimeen toisten kissojen kanssa.

HUONE 7