Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa jo kodinomaiseen elämään totuttelemassa. 

Kalle 167T on isokokoinen kollipoika. Kesy poika makoilee tyytyväisenä pehmoisella pedillä. Vähän toista silmää raotti että mitäs nyt taas tapahtuu.Kysy lisää Kallen tilanteesta löytöeläintalolta. 

ChaChaCha 134T. Arka, nuori ja pieni tyttö. Tarvitsee uudessa kodissa kesyn kissakaverin. Vielä ei ole luottamusta ihmiseen. Lähtee karkuun ja katsoo epäilevästi, mutta toisten kissojen kanssa tulee hyvin toimeen.

Meeri 62T on nuori arka tyttö. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kesy karvakaveri auttamassa kesyyntymisessä. 

Tässä esittäytyvät Lumi 353T ja Leo 354T. He ovat 11 vuotiaat sisarukset jotka etsivät yhdessä uutta kotia huoneessa 6. Lumi on kesy ja rohkeampi. Leo on myös kesy. Ei ehkä pikkulapsiperheeseen. 

Mimmu 334T ja Murmeli 333T, arahkot tytöt jotka etsivät mielellään yhteistä kotia.

Miiru 287T aikuinen arka poika. Tarvitsee uudessa kodissa kesyn kaverin. 

Miuku 289T arka poika huoneessa 1. Tarvitsee kesyn kaverin uudessa kodissa. 

Mauku 290T nuori tyttö. Kesy kaveri antamaan rohkeutta uudessa kodissa. 

Mirre 288T aikuinen tyttö huoneessa 1. Arahko, antaa vähän kyllä silitellä. Koti oloissa varmasti reipastuu kun antaa aikaa tutustua kunnolla. 

Max 346T aikuinen poika. Hän on välillä vähän ärhäkkä ja välillä taas ei. Ei aina tiedä mitä mieltä nyt pitäisi olla.  

Baku 275T on nuori tyttö, melkein pentu vielä. Vielä on vähän arka. Uudessa kodissa voisi olla hyväksi kesy kissakaveri. Tottunut toisiin kissoihin. Huone 4. 

Bombay 272T. Kaunis mutta aika arka tyttö. Vähän pitempikarvainen. Huone 4. 

Bobby 299T on nuori, arahko mutta sitäkin suloisempi tyttönen huoneessa 4. VARATTU

Basti 277T aikuinen arahko poika huoneessa 4. Voi tarvita kesyn kissan seuraa uudessa kodissa. 

Elmo 370T on aikuinen arka kollipoika. Uudessa kodissa pitäisi olla kokemusta aroista kissoista. Mielellään kesyn kissan kaveriksi. Elmo on huoneessa 6. 

Heikki 366T. Aikuinen kollipoika. Hän on vielä arka. Uuteen kotiin kaverin tai kesyn kissan kaveriksi. Ei pikkulapsiperheeseen. Heikki on huoneessa 5.

Jane 329T tosi kaunis valkokirjokilppari. Jane lähtisi kesyn kissan kaveriksi jotta pääsisi arkuudestaan ja oppisi luottamaan ihmisiin. Janeen pääsee tutustumaan huoneessa 3. 

Lahja 313S. Toukokuussa 2022 syntynyt nuorimies. Erittäin leikkisä ja sosiaalinen, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Mieluiten kotiin jossa on toinen kissa painikaverina. On tottunut koiriin. Lahjalla on kaliki sekä lantion murtuma joka johtaa nivelrikkoon.

Kakkara 156T nuori emokissa. Pennut jo omissa kodeissaan. Kakkara on arka ja tarvitsee uudessa kodissa paljon rakkautta ja kärsivällisyyttä, ja kesyn kissakaverin auttamaan että pääsisi arkuudestaan. Kakkara on huoneessa 5. VARATTU

Mocca 304T aikuinen tumma kaunotar. Ehkä hieman vielä arastelee ihmisiä. Reipastuu varmasti kun pääsee kotioloihin. Häneen voi tutustua huoneessa 3. 

Taika ja Tiuku tytöt ovat valmiita lähtemään omaan loppuelämän kotiin. He ovat syntyneet syyskuussa -23. Heidät on leikattu, rokotettu ja sirutettu. Tytöt ovat sijaiskodissa tällä hetkellä. Yhteystietoja voi kysellä löytöeläintalolta. Tytöt lähtevät yhdessä uuteen omaan kotiin!

Bogor 24024. Hänellä on munuaisruokavalio. Bogor on utelias ja kovin leikkisä. Jos sinulla on vaikka samaa ruokaa syövä kissa niin tästä saisi kivan kaverin, mutta välttämättä ei tarvitse kaveria. Osaa kyllä leikkiä ihan itsekseenkin. Bogor-poika on huoneessa 7. 

Vinski 260T on n. 9 vuotias komea kollipoika. Vinski on temperamenttinen ja kesy tyyppi. Silitykset onnistuu mutta ilmoittaa kyllä milloin ne riittää. Vinski haluaisi mieluummin olla ainoa kissa talossa. Ei lapsiperheeseen. 

Lili ja Moppi ovat aikuiset sisarukset. Ovat kesyhköjä ja eläneet yhdessä ja tulivat yhdessä etsimään uutta kotia. Jos sinun kotiisi mahtuisi kaksi kissaa niin voisitko harkita näitä kahta.