Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa sitä omaa kotia etsimässä. 

HUONE 1

HUONE 2

Oiva 47S

Oiva on n. 5 vuotias arka poika. Vaikea löytää huoneesta, koska lymyilee piilossa useimmiten Ginin alapuolella samassa kiipeilytelineessä. Jos hänet löytää, häntä saa kyllä silitellä. Kotioloissa reipastuu aivan varmasti. 

Joe 48S

Joe on parivuotias sähikäinen poika. Joe etsii osaavaa kissakotia jossa olisi kesy kissa kaverina "opastamassa" kotielämään. Sijaiskotikin olisi vaihtoehto ihmisiin totuttelussa. 

HUONE 3

Havaii 207S.

Havaii on arka emo kissa, pennut jo lähteneet omiin koteihin. Etsii rauhallista omaa kotia aikuisperheestä. Ei lapsi eikä koiraperheeseen. Kodissa voisi olla kesy kissakaveri turvaa tuomassa. Havaii tarvitsee aikaa ja paljon kärsivällisyyttä ja rakkautta, että luottamus ihmiseen palautuisi.

Tirri 290S

Tirri on hieman reppana tyttönen, joka kaipaa rauhallista kotia, missä kääriytyä kainaloon rapsuteltavaksi..

HUONE 4

Nasu 303S 

Nasu on komea kollipoika kaipaa kesyttäjäänsä. Muut kissa ok, henkilökunnalle vielä suhistaan ohi kävellessä. Kuvaajaa vain mulkoiltiin.. Kollipoika löytyy huoneesta 4.

Mr Black (vasemmalla) 

Mr Black on arahko kissa, joka etsii itselleen omaa kotia. Mr Black on täysin musta kissa. 

HUONE 5

HUONE 6

Igor 142S *VARATTU* 

Igor on nuori arka poika, joka vielä pinkoo karkuun ihmisen tullessa huoneeseen. Etsii rauhallista kotia jossa olisi kesy kissa kaverina ja saisi totutella elämään ihmisen kanssa. 

Veitikka193S

Veitikka on Arka tyttö, antaa vähän silitellä. Veitikalle täytyy antaa aikaa ja rakkautta. Joko ainoaksi tai kesyn kissan kaveriksi rauhalliseen kotiin. Huone 6

Friidu 317S

Friidu on kaunis harmaatiikeri tyttö. Friidu on 1.5 vuotta. On aika arka vielä. Kotioloissa ehkä kesyn kissan kaveriksi.

Nemo 301S

Nemo on ruskeatiikeri tyttö. Rauhalliseen aikuisperheeseen.

Voisi olla uudessa kodissa vaikka kesy kaverikissa

Jyrä 339S

Jyrä on aivan ihana kollipoika.Tulee heti puskemaan ja haluaa kovasti hellyyttä. Jyrä haluaa pian jonkun sohvan nurkkaan köllöttelemään. Tulee toisten kissojen kanssa hyvin toimeen.

Vappu 356S

Vappu on kaunis kissa. Hän on kesy aikuinen tyttö. 

HUONE 7

Fiat 339H ja Lada 329H

Fiat ja Lada ovat arkoja tyttöjä jotka tarvitsevat rauhallisen ja rakastavan kodin, jossa olisi aikaa tottua ihmisiin. Ei lapsiperheeseen ja mielellään ainoiksi lemmikeiksi. Tytöt etsivät yhdessä uutta kotia. Heidät löytää huoneesta 7

Ismo 310M

Ismo on n. 2-3 vuotias koko musta tyttö. On vielä aika sähikäinen joten etsinnässä olisi rauhallinen aikuisperhe ja kesy kissakaveri.