Kotia etsivät kissat

Tältä sivulta löytää ilmoitukset kotia etsivistä kissoista, jotka ovat löytöeläintalolla etsimässä kotia. Kannattaa kurkata myös sijaiskodeissa olevat eläimet, koska sieltä löytää lisää ilmoituksia eläimistä, jotka etsivät kotia mutta ovat sijaiskodissa jo kodinomaiseen elämään totuttelemassa. 

ChaChaCha 134T. Arka, nuori ja pieni tyttö. Tarvitsee uudessa kodissa kesyn kissakaverin. Vielä ei ole luottamusta ihmiseen. Lähtee karkuun ja katsoo epäilevästi, mutta toisten kissojen kanssa tulee hyvin toimeen.

Meeri 62T on nuori arka tyttö. Uudessa kodissa olisi hyvä olla kesy karvakaveri auttamassa kesyyntymisessä. 

Miiru 287T aikuinen arka poika. Tarvitsee uudessa kodissa kesyn kaverin. 

Mauku 290T nuori tyttö. Kesy kaveri antamaan rohkeutta uudessa kodissa. 

Mirre 288T aikuinen tyttö. Arahko, antaa vähän kyllä silitellä. Koti oloissa varmasti reipastuu kun antaa aikaa tutustua kunnolla. 

Max 346T aikuinen poika. Hän on välillä vähän ärhäkkä ja välillä taas ei. Ei aina tiedä mitä mieltä nyt pitäisi olla.  

Baku 275T on nuori tyttö, melkein pentu vielä. Vielä on vähän arka. Uudessa kodissa voisi olla hyväksi kesy kissakaveri. Tottunut toisiin kissoihin. Huone 4. 

Jane 329T tosi kaunis valkokirjokilppari. Jane lähtisi kesyn kissan kaveriksi jotta pääsisi arkuudestaan ja oppisi luottamaan ihmisiin. Janeen pääsee tutustumaan huoneessa 3. VARATTU

Lahja 313S. Toukokuussa 2022 syntynyt nuorimies. Erittäin leikkisä ja sosiaalinen, tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa. Mieluiten kotiin jossa on toinen kissa painikaverina. On tottunut koiriin. Lahjalla on kaliki sekä lantion murtuma joka johtaa nivelrikkoon.

Susu 344T. Sinä joka haluat haastetta elämääsi niin tässä sitä olisi. Susulle pitäisi olla kyllä kesy kissakaveri turvaa antamassa. Tule tutustumaan Susuun joka asustelee huoneessa 1. 

Ensio ja Eppu, kesyt, n. 5 vuotiaat pojat etsivät yhteistä kotia. Jos kotiisi mahtuisi kaksi kesyä kollipoikaa niin tulethan tutustumaan heihin. 

24035 Tämä sähikäinen kaunotar on nimeltään Surku. Hän on vielä aika arka joten tarvitsisi kesyn kaverin siellä uudessa kodissa. Hän asustelee huoneessa 3. 

Tässä on kaunis neiti Pirpana!Pirpana on kärsinyt idiopaattisesta kystiitistä ja on sen takia sijaiskodissa. Kissa on tällä hetkellä oireeton mutta sairaus pitää ottaa loppu elämän kotia etsiessä huomioon. Pirpana on läheisyyden kipeä sylikissa. Hänet luovutetaan lapsettomaan kotiin tai kotiin jossa on vanhempia lapsia. Hän sopii muiden rauhallisten kissojen seuraksi. Hän on ystävällinen ja ottaa kaikki vieraat avo tassuin vastaan. Pirpana syö viljatonta ruokaa. Pirpanan silmät, nenä ja korvat kaipaavat huolenpitoa rähmimis taipumuksen takia, tätä on tutkittu ell:ssä laajasti löytämättä syytä. Hän on tällä hetkellä sijaiskodissa ja talolle soittamalla aukiolo aikojen puitteissa, saatte yhteystiedot mikäli haluatte tarjota Pirpanalle kodin! 

Colorado nuori aikuinen poika. Vielä hiukan arahko. Huone 1. 

Michigan 24107, komea ruskeatiikeri poika huoneessa 1. Saattaa olla arahko. 

Montana 24105. Nuori aikuinen poika. Hieman arahko. Huone 1. 

Havaiji 24111 aikuinen poika huneessa 1. Arahko. 

Kille327T mustavalkoinen isokokoinen aikuinen kollipoika. Hän on ihan kesy ja vähän sellainen että anteeksi että olen olemassa. Kotioloissa vähän reippaampi. Kipa 328T on kipakampi luonne eli on vielä aika arka. Tämä kaksikko lähtisi uuteen kotiin yhdessä.